News

DA – News Post #9 – Koncerten 2017

Hej alle,

Efter en afstikker til en udsolgt koncert på Ringsted Musik- og Kulturskole i 2016, vender den årlige Boogie-Woogie-koncert i 2017 atter tilbage til Køge og Comwell Hotels. Det er med stor fornøjelse, at jeg denne gang har fået en af Danmarks bedste og nok mest kendte pianister, Esben Just, og min mangeårige ven, bluespianisten Patrick Smet, fra Belgien til at betjene de 2 flygler.

Det bliver d. 18. februar 2017 på
Hotel Comwell Køge Strand, Strandvejen 111, 4600 Køge
Kl. 19:30, dørene åbner kl. 18:30.

Vi pianister vil byde på original boogie-woogie, blues og måske jazz, ligesom vi vil præsentere egne numre. Traditionen tro vil der blive improviseret boogie-duetter på stedet.
Ligesom ved koncerten i 2016 består rytmegruppen af den erfarne trommeslager Bertil Pyndt Jonsén og hans talentfulde bror Gustav Pyndt Jonsén på kontrabas.

Esben Just er altid garant for en swingende, opløftende og underholdende koncertoplevelse med musikalsk overskud, medrivende hooks og fællessang så hjerterne gløder. Esben er Danmarks bedste New Orleans-pianist og -sanger og er kendt som manden med det gyngende flygel og den pågående stemme.

Patrick Smet fra Belgien er et velkendt ansigt på den europæiske boogie- og bluesscene, først som ivrig entusiast og siden hen som formidabel fortolker af blues. Siden han for få år siden forlod arbejdsmarkedet, har han udviklet sig fra at være deltager ved boogie-jamsessions til at være optrædende pianist på internationale festivaler i USA, England og flere europæiske lande.

Billetpriser inkl. gebyr 200 kr. / 250 kr. Billetterne kan snart købes på Billetten.dk og i døren.

Hotel Comwell vil tilbyde mulighed for både spisning og overnatning. Ring på 56 65 36 90 og hør nærmere.
Der vil være plads på dansegulvet til alle jer, der ikke kan nøjes med at gynge med på stolene, og som sædvanlig kan pianisternes udfoldelser følges på storskærme.

Vi glæder os til at give jer en forrygende koncertoplevelse!

Bedste boogiehilsner

Lasse


Return to news list