News

Nyhedspost #10 – Boogiekoncert 2018

Boogie-Woogie-koncert med Frank Muschalle, Lasse Jensen, Jens Mølgaard, Emil Mathiasen & Jeppe Bredahl

Den 8. årlige Boogie-Woogie-koncert finder i år igen sted på Hotel Comwell Køge Strand i Køge.

Det bliver  lørdag d. 24. februar 2018, kl. 19.30.

Som det internationale islæt har Lasse denne gang inviteret en af Tysklands bedste og kendteste boogie-pianister, nemlig Frank Muschalle fra Berlin.

De 2 pianister vil byde på original boogie-woogie og blues, ligesom de vil præsentere egne numre og fortolkninger. Traditionen tro vil der blive improviseret boogie-duetter på stedet.

Frank Muschalle opdagede som 19-årig boogie-woogie efter at have spillet klassisk klaver i 11 år, og siden har han helliget sig denne genre. Optrædener i tv og radio har medvirket til hans bemærkelsesværdige succes. Gennem 25 år har Frank optrådt både solo og med sin trio i store dele af verden, bl.a. i Wiens fornemme Musikverein. Ligeledes har han bl.a. turneret i Sydamerika med Axel Zwingenberger. Siden 1995 har Frank udgivet 12 cd’er og er blandt boogie-entusiaster kendt for sit sprudlende klaverspil og fine nuancer.

Lasse E. Jensen, også kendt som ”The Boogie Dane”, er ved at etablere sig som en af Europas bedste boogie-woogie-pianister og har gennem snart 10 år optrådt ved koncerter og festivaler i ti europæiske lande samt ved en række danske jazzfestivaler. Sideløbende med boogie-woogien er han kandidatstuderende på Syddansk Musikkonservatorium i Odense, som han færdiggør til sommer. Siden 2009 har Lasse udgivet 3 cd’er og planlægger den næste med sin nye trio.

Sangeren Jens Mølgaard har sunget siden han kun 14 år gammel startede sin musikalske karriere som sanger og guitarist i et danseband. Siden er det gået slag i slag for den alsidige sanger med den store stemme – bl.a. som forsanger og bassist i det kendte danseband ’Players’. Jens gør sig også gældende som en fremragende solist og korsanger i et af Danmarks bedste gospelkor ’True Gospel Singers’, hvor han med sjælden indlevelse og musikalsk generøsitet fortolker alt fra U2‐klassikere til moderne funky gospel.

Pianisterne vil blive ledsaget af Lasses nye trio, bestående af Emil Mathiasen på bas og Jeppe Bredahl på trommer, som Lasse har mødt gennem sine studier på musikkonservatoriet i Odense.

Hotel Comwell tilbyder favorabel mulighed for både spisning og overnatning. Menuen oplyses snarest muligt her.
Ring på tlf. 56 65 36 90 og hør nærmere.

Der vil være plads på dansegulvet til alle jer, der ikke kan nøjes med at gynge med på stolene, og som sædvanlig kan pianisternes udfoldelser følges på storskærme.

I selskab med Frank, Jens, Lasse, Emil og Jeppe, skal det nok blive en forrygende musikoplevelse!

 

Billetterne kan købes på www.billetten.dk fra d. 8. december 2017.


Return to news list